• Kontakt

Adressen er

Bygvænget 27, 4681 Herfølge

Hvis du vil bestille en tid, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.

4272 9922.

Jeg besvarer naturligvis ikke opkald under behandlinger, så hvis jeg ikke tager telefonen, er du altid velkommen til at lægge en besked på min telefonsvarer med tydeligt navn og telefonnummer. Så ringer jeg tilbage, når jeg kan. Du kan også sende mig en sms-besked, hvis du foretrækker dette.

 

Du må også kontakte mig på mail:

herfoelgeakupunktur@gmail.com

Jeg bestræber mig på at svare på alle henvendelser samme dag.

 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere