Min behandling

Optagelse af journal

For at få en god behandling er det nødvendigt at få oplysninger om “hele” dig. Du vil derfor blive spurgt om mange ting vedrørende krop, kost, funktion og psyke og det er naturligvis helt op til dig hvor meget du vil fortælle mig,men jeg har selvfølgelig tavshedspligt!

For at stille en “kinesisk” diagnose – bruger jeg også tunge- og pulsdiagnose og derfor vil du også få taget et foto af tungen og jeg bruger en del tid på at mærke på pulsen da den afspejler kroppens tilstand.

Ved fornyet konsultation følger jeg op fra sidste gang – og bruger de nye informationer.

Selve behandlingen

foregår ved at du ligger på briksen med et tæppe over dig. Det er muligt at jeg skal behandle steder hvor det er nødvendigt at du tager tøjet af overkrop/underkrop – men beholder selvfølgelig undertøjet på. Du vil blive tildækket med tæppe.

Jeg sætter tynde nåle i huden på bestemte akupunturpunkter.  Oftest ml. 5-10 nåle som skal sidde i ca 20-30 minutter.

Jeg kan også benytte mig af andre redskaber – moxa, cupping eller gua-sha eller den smertestillende behandling YNSA.

Reaktioner under og efter behandling

Under behandling med nåle kan og må der gerne være en oplevelse af kulde/varme/prikken/summen i kroppen.  Der kan opleves en behagelig afslappet fornemmelse, hvilket også ofte ses efter behandling de næste 1-2 døgn.

Der kan også opleves kraftigere reaktioner efter behandling såsom milde influenzasymptomer med kulde/varme skift. Der kan være forøget energi eller øget træthed, forværring af symptomer med fx. Hovedpine – men det er tegn på at kroppen reagerer på behandlingen og forsvinder igen. Drik gerne 1-2 glas ekstra vand efter behandling.

Jeg har gennemgået det obligatoriske kursus for at måtte give akupunktur i thorax (brystkasseområdet). Dog skal du altid henvende dig til mig eller læge/skadestue, hvis du oplever hoste eller vejrtrækningsbesvær i den følgende uge efter indstik i brystkasseregionen.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere