• Oplevelser af behandlingerne

    Hvad klienterne siger

Jacob D. Jensen, Roskilde

Efter at have gået til psykolog, hypnose samt prøvet diverse medicin i kampen for en bedre nattesøvn, tog jeg mod et tilbud om akupunktur, som jeg ikke havde prøvet før. Efter en række besøg hos Karen, som rettede op på nogle ubalancer mærkede jeg en klar bedring, som har vist sig at holde over tid. Sessionerne foregik i en god og afslappet atmosfære.

Kirsten Larsen, Hillerød

En voldsom hjernerystelse efter et styrt på cykel gav en vedvarende hovedpine. Udsigten til et langt forløb med hvile og smertestillende medicin fik mig til at prøve Karens akupunktur.

Jeg er ikke i tvivl om, at det er hendes fortjeneste, at jeg hurtigt kom tilbage på arbejde og en fritid uden hovedpine. Hovedpinen lettede og blev mindre for hver behandling for efter kort tid helt at forsvinde. Jeg kan derfor varmt anbefale Herfølge akupunktur.

Helle W. Haslev

Jeg startede hos Karen med en række ting, jeg godt kunne tænke mig ikke påvirkede mig:

  • En del stress, primært knyttet til tankevirksomhed
  • Mavesmerter
  • Smerter i venstre storetå
  • Smerter i højre side af ryggen lige over hofteskålen
  • Smerter i højre skulder
  • Smerterne i tåen skyldes slidgigt og jeg har nu mindre påtrængende smerter i tåen end tidligere.
  • Smerterne i ryggen er ikke i øjeblikket noget der påvirker mig væsentligt. Jeg synes det er blevet meget bedre inden for de sidste måneder.

Jeg har i den forløbne tid blevet opereret i skulderen, Tiden var bestilt længe før, men jeg havde ikke særlig store smerter, da jeg blev opereret. Jeg ville dog ikke undlade operation, når jeg havde muligheden.Mine tanker er mere rolige end for nogle måneder siden.Hos Karen er der en stemning af ro og opmærksomhed.Karen forklarer om de forskellige metoder og hvad der er meningen med dem.Hun har en rolig men overbevisende autoritet.

Kirsten S. A. Holmegaard.

Jeg har i flere år lidt af søvnproblemer i stor stil, angstanfald og bekymrende tanker og andre ”småproblemer” som er taget voldsomt til over tid. Jeg har prøvet mange ting uden, at noget har hjulpet. Jeg har nu modtaget en række akupunkturbehandlinger hos Karen og jeg må bare sige:  Det har virkelig hjulpet mig!

Jeg har følt mig utrolig tryg ved behandlingerne og Karen er meget omhyggelig og man kan mærke hun brænder for akupunkturen og ved hvad hun har med at gøre. Virkelig professionel og menneskelig forståelse og interesse.

Jeg sover betydeligt bedre og mine angstanfald er faldet drastisk ligesom mine bekymrende tanker ikke er så udtalte – dog ikke helt væk endnu. Jeg tænker at fortsætte med akupunkturen, for at vedligeholde det gode resultat.

Prøv det 

Kim Nielsen

Det har været en fornøjelse at gå til dine behandlinger og jeg er fuldstændig fit for fight igen – jeg er slet ikke i tvivl om, at det var din behandling der gjorde forskellen 🙏. Hvis jeg igen får problemer med ryggen, er du den første jeg opsøger.

Anna Sørensen

Jeg vil ligeledes takke for gode snakke og for din måde at lytte og modtage på, man føler sig godt tilpas, tryg og mødt.

– så du er også god til det, du elsker at lave.

Min albue er god igen, men indimellem trænger kroppen og sindet igen til en optankning, så vil jeg vende tilbage☺️.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere