• Om mig

  • Om mig

  • Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Karen Larsen og er examineret akupunktør i Klassisk Kinesisk Akupunktur fra Zonecollege ZCD Køge  med 933 timers undervisning bag mig dvs knap 3 års uddannelse – med både teori og praktik.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA)som er akupunktørens brancheforening som optager veluddannede akupunktører, jeg er dækket af erhvervsansvarsforsikring og opfylder krav for at få akupunkturbehandlinger godkendt af forsikringsselskaber.

Derudover er jeg uddannet zoneterapeut i 1993, Har i 2019-2020 efteruddannet mig, for at holde mig ajour indenfor zoneterapi.

Jeg er  RAB  (Registreret Alternativ Behandler), både som akupunktør og som zoneterapeut, hvilket vil sige at jeg har forpligtet mig til at videre/efteruddanne mig samt holde viden ajour samt være opdateret på førstehjælp.

Det er jeg også

Jeg er også uddannet sygeplejerske og har arbejdet siden 2003 i Lægehus, hvor jeg også siden 2015 har behandlet med akupunktur, primært som smertebehandling hvor lægerne har henvist smertepatienter  til mig. Derudover har jeg behandlet for kvalme, allergi, migræne m.m. i lægepraksis.

Når jeg som autoriseret sygeplejerske er uddannet akupunktør, er der skrappere krav til min klinik end hos andre – ikke sundhedsuddannede personer. Der er krav om at jeg er registreret hos Patientsikkerhedsstyrelsen, hvilket betyder, at der kan føres tilsyn med mig  i min klinik til f.eks  journalføringspligt og hygiejne m.m.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere