• Akupunktur

Måske kan akupunktur hjælpe dig?

Har du symptomer på f. eks.

Allergi, astma, bihulebetændelse, eksem, forstoppelse, hovedpine, høfeber, golfalbue, iskias, kroniske smerter, kvalme, lændesmerter, mave/tarm gener, menstruationssmerter/problemer, migræne, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, stress, søvnproblemer og tennisalbue  –  så er der flere og flere der får behandling med akupunktur, da de oplever en bedring i symptomerne.

 

 

 

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandling med ganske tynde nåle, der stimulerer bestemte punkter i kroppen, så der bliver mulighed for at genoprette en tilstand, hvor der er en dysfunktion. Punkterne er særdeles effektive og ligger på  meridianer (energibaner) som findes som et stort netværk i kroppen – præcis på samme måde som der findes netværk med blodkar og nerver. Med akupunktur arbejdes med de blokeringer der er opstået, når der enten er smerter eller dysfunktion i kroppen. Det betyder, at det er din krop, der selv bliver i stand til – uden medicin – at genskabe det flow, der er brug for. Herved opstår mulighed for smertelindring og bedring i tilstand.

 

Anvendelse

Der anvendes selvfølgelig kun sterile engangsnåle i klinikken.  Behandlingen foregår i afslappet atmosfære og der sættes typisk 5-10 nåle som sidder ca 20-30 minutter. Der kan også anvendes tillæg af andre metoder til at styrke behandlingen – fx. moxa eller cupping eller gua-sha.

Under behandlingen kan man blive afslappet eller få en fornemmelse af kulde eller varme i kroppen. Efter behandling ses reaktioner som afslappelse, kløe, summen og prikken flere steder i kroppen. Nogle oplever træthed og andre en forøget energi.

Der kan i enkelte tilfælde ses en kortvarig forværring efter behandling – eller at symptomerne ændrer sig/flytter sig hvilket indikerer at kroppen arbejder og kan være et godt  tegn på at behandlingen virker. Ofte er det sådan at jo længere symptomerne har varet des flere behandlinger kan der være behov for.

Der bør være en forandring efter 3-5 behandlinger for at kunne forsvare fortsættelse af behandlingerne.

 

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere