• Effektiv mod smerter og hævelser

    Cupping

Måske cupping kan hjælpe dig?

Kender du til at have ondt i led eller muskler? Nakke og skuldersmerter eller ondt i ryggen? Det kan være nyopstået eller måske har du næsten vænnet dig til at have smerter. Der kan gøres noget!

Det kan også være du har hævede led eller væske i kroppen som generer?

Huden er vores største organ og fyldt med væske, blod, blodkar og bindevæv. Den beskytter vores muskler og nerver. Når der er påvirkning af dette organ så opstår der forskellige symptomer som f.eks. smerter og hævelse og der er behov for at skabe flow igen.

 

 

 

Hvad er Cupping?

Cupping er en behandling som øger blodgennemstrømningen på de områder i kroppen som behandles. Akupunkturpunkter kan også påvirkes samtidig, og da disse punkter løber i hele kroppen kan det have effekt på flere områder. Med cupping skabes undertryk i cuppen og derved løftes vævet op og der kommer en kraftig bevægelse af blod og vævsvædsker under cuppen. Behandling påvirker gennemstrømningen af energi og blod i vævet og i kroppen og den kan have en meget udrensende og afslappende effekt – præcis som en massage.

 

Anvendelse

Når cuppen med sit undertryk løfter op i vævet, får det blodet og lymfen til at  cirkulere frit og der kan frigives de affaldsstoffer, der måtte være ophobet.

Triggerpunkter som er smertefulde punkter på kroppen behandles normalt med tryk for at lindre smerte. Med cupping på punkterne bliver huden løftet og blodet tvinges ud i de mindste årer og skaber cirkulation og er dermed smertestillende.

Cupperne kan anvendes på den måde, at de sidder ca 5-15 minutter på enkelte punkter eller cuppen kan bruges som en glidende cupping behandling – dvs  der kommes olie på huden og cuppen bevæges med glidende bevægelser over de tiltrængte områder. Med denne form som kaldes: “glidende cupping”  bruges metoden også som en bindevævsmassage, hvor den kan have god effekt på f.eks  spændinger i nakke og skuldre eller ryg. Kan også bruges på denne måde som behandling for appelsinhud – cellulitis.

Når cuppen bevæges på huden på denne måde har den en dybdegående virkning og kan også bruges ved bla.  lungegener som f.eks. astma og hoste.

Cupping kan bruges omkring hævede led og bedre cirkulationen og derved mindske smerter og hævelse ved at øge gennemstrømningen i vævet.

Efter behandling kan opleves en mørkfarvning af huden som ved et blåt mærke som kan være 1-2 uger om at forsvinde.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Læs mere